zondag 27 juni 2010

bedankt juffen #2

De doosjes die ik hier al eerder postte, worden gevuld met een cupcakeje.



Bedankt om te komen kijken.Liefs, Marijke

hotfix



De hotfix heb ik in Zeist gekocht met grootse plannen. Tot hiertoe had ik enkel wat losse steentjes op kaartjes gehotfixt (?). Dit weekend 2x een naam gemaakt op textiel. het ene was op een kussentje van cars als cadeautje voor Dario (link)Maar ik ben vergeten een foto te nemen.
Voor de buurvrouw haar dochtertje zette ik de naam op een body'ke.
Het is super pruts werk, maar toch heel leuk en het resultaat mag er weer zijn, vind ik.

Bedankt om te komen kijken.Liefs, Marijke

zaterdag 26 juni 2010

35 jaar getrouwd


Morgen zijn mijn ouders 35 jaar getrouwd. Vanmorgen heb ik dit kaartje gemaakt voor hen.

Bedankt om te komen kijken.Liefs, Marijke

Bedankt juffen

Elk jaar op het eind evan het schooljaar ... wat gaan we de juffen geven dit jaar om te bedanken. Deze keer had ik daar dus net iets minder problemen met. Handig toch als je van die leuke dingen zelf kan maken.
Zenthe heeft in haar klas 2 juffen een duo-baan en Yuna wilde perse voor juf Joke (kinderverzorgster) ook een cadeautje.
Dus er werden 4 doosjes gemaakt. In 3 van hen komt een cupcake, de 4e wordt gevuld met kleine snoepje a la ferero rocher omdat die juf momenteel afwezig is. Een cupcake met haar op, daar heeft ook niemand wat aan ;)
De bedoeling was dat de geurverspreiders mee in het doosje konden, maar helaas, doosje te klein.





Bedankt om te komen kijken.
Liefs, Marijke

ATC's vervoer

Ik had er al over gesproken....Alan en ik deden mee aan een swap op het SAforum voor ATC's met als thema vervoer.
En van de week zaten de kleine kunstwerkjes dan eindelijk in mijn bus!
Dit waren onze ATC's.
Die van mij

en die van Alan


Bedankt om te komen kijken.Liefs, Marijke

zondag 20 juni 2010

kadoosje scrap talk challenge

Mijn nicht was vorige week jarig. Ze krijgt graag een bon van de fnac, ze is 'verslaafd' aan series en fim. Dus bij elke gelegenheid krijgt ze een bon van ons... we wilen er altijd iets bijgeven omdat enkel de bon zo saai is.
Deze keer heb ik een kadoosje zelf gemaakt. De challenge van scrap talk kwam daarbij goed van pas: gebruik 3 bloemen, 2 brads en een lintje. Ik gebruikt als hartje van de 2 bloemen een groene brad en de rest kan je wel zien op de foto ;)
Het doosje

het doosje met oorspronkelijke inhoud


het doosje met inhoud nadat de kinderen hun er met gingen 'moeien' :)

Bedankt om te komen kijken.
Liefs, Marijke

cupcake-doosje

Een kadootje hoort eigenlijk in een verpakking, dus ging ik aan de slag met de scorpall om een doosje te maken voor één van de cupcakes. Ik ben niet 100% tevreden, het was ook de eerste keer dat ik de scorepall gebruikte..oefening baart kunst.
De ontvanger vond het allemaal heel mooi... en dat is wel het belangrijkste.






Bedankt om te komen kijken.
Liefs, Marijke

m'n eerste cupcakes

Ik had al veel mooie foto's gezien. Maar ik dacht dus dat de topping marspein was. Wil het lukken dat ik dat echt niet lust .... en toen zag ik een demo ... en het was dus geen marsepein. Voila alle excuses van de baan en alweer een nieuwe 'verslaving', hobby, bezigheid was geboren.
Ik ben niet van plan om steeds cakejes te make om zelf te smullen, dus het zal wat langer duren alvorens ik het onder de knie heb. Hieronder mijn eerste cakjes en ik vind ze toch al behoorlijk.
sterrenhemel voor Yuna (he mama er staat een banaan op mijn cake)
huisje voor Sara die nt getekend had voor een appartementje
kleine bloemetjes met vlinder voor Zenthe... dat erboven stelt een hartjesbalon voor....
de bloem met de vlinder was voor een collega, een dankjewel om op onze hond te passen




Bedankt om te komen kijken.Liefs, Marijke

vrijdag 18 juni 2010

samen dromen waar maken


Ik gebruik deze keer mijn blog om een heel andere reden... we hebben jullie steun heel erg nodig. Dario, het zoontje van vrienden van ons is na 2 jaar 'kankervrij' te leven terug hervallen. Hij vecht heel hard, maar de toekomst ziet er deze keer niet rooskleurig uit. Dario heeft nog zoveel dromen, waaronder nog een keertje Mickey te kunnen bezoeken in Disneyland. Heel goede vrienden van ons willen deze droom kunnen waarmaken, maar dit kunnen zij niet alleen. Ze vragen hiervoor onze hulp door middel van acties te organiseren. Alstublieft.... neem eens een kijkje op de site... laat een steunbetuiging achter en misschien kunen jullie ook deelnemen aan één van de actie's.
De snoepzakjes kunnen ook via mij gekocht worden.
http://racingfordario.be/
Alvast bedankt!
Bedankt om te komen kijken.
Liefs, Marijke

donderdag 10 juni 2010

een kaartje


Kaartje voor een collega.
Met deze kaart doe ik mee met een challenge: http://fridaysketchersblog.blogspot.com/

Bedankt om te komen kijken.
Liefs, Marijke

woensdag 9 juni 2010

verjaardagskaartje


Kaartje voor de bomma van Alan, ze was vrijdag jarig. Op zaterdag werden we uitgenodigd voor een BBQ, geweldig met dat weer!
Voor de eerste keer flowersoft gebruikt op deze kaart.

Bedankt om te komen kijken.Liefs, Marijke

kaartje voor de challenge van scrap talk

Dit kaartje maakte ik voor de challenge van scrap talk.http://scrap-talk-challenges.blogspot.com/
Ik koos voor de kleur groen. Jammer genoeg krijg ik de foto niet helemaal goed. Op het rechter papiertje maakte ik een stempelafdruk met de adirondack light van Ranger. Om dan met de crushed olive distress inkt te gaan blenden.


Bedankt om te komen kijken.
Liefs, Marijke

donderdag 3 juni 2010

scraptalk challenge ... gewonnen :)

Met het doosje dat ik gemaakt had voor de challnge op scraptalk won ik een super lief tasje... en met verrassing allemaal leuke hebbedingetjes erin.

Bedankt Saskia!
Bedankt om te komen kijken.Liefs, Marijke

terug van vakantie

Een weekje heerlijk genieten van de zon, dat is wat we gedaan hebben... luieren aan het zwembad, ploeteren in het water, lekker eten en genieten maar. Het was weer veel te goed. De batterijtjes zijn nu weer opgeladen en nu genieten van het mooie weer hier in Belgie :)
De foto's van de reis komen later nog wel voorbij.

Voor we vertrokken naar Turkije had mijn mama nog gevraagd om een kaartje te maken. Een collega werd oma en dus een geboortekaatje moest het zijn. Ik ben zelf heel tevreden over het resultaat al vind ik de vlinder , die ik bewerkt heb met de distress inkt net iets minder.




Ik deed mee aan een ATC swap. Het thema was tijd. Volgende ATC's maakte ik zelf.

En deze kreeg ik te ruil, ééntje ervan is eigen maak, die mocht ik zelf houden.


Het was de eerste keer dat ik aan een swap mee deed. Er volgen er nog. Momenteel ben ik bezig aan 3 ATC's rond vervoer. Net voor de vakantie stuurde ik 3 ATC in voor een swap met onderwerp 'stickers'.


en via een stempelforum deed ik nog mee aan een grote swap met dames uit Finland, enige voorwaarde was: gebruik stempels.
De ATC met de magnolia is niet echt duidelijk op de foto. Onder het piraatje staat ee hekje in het wit...allemaal heel schimmerig om het wat in de sfeer te houden.


Voor de laatsten moet ik nog even geduld hebben wat het gaat worden dat ik zelf terug krijg... spannend!
Ook net voor mijn vakantie heb ik dus niet stil gezeten ;) Ook nu ben ik alweer in gang geschoten... 1e ATC vervoer is af... jammer genoeg moet ik even wachten tot de swap volledig is afgerond alvorens ze hier te plaatsen. Zo blijft het voor iedereen een verrassing :)

Bedankt om te komen kijken.Liefs, Marijke