woensdag 18 augustus 2010

dit wordt em

Vandaag men naaimachientje gaan kiezen en deze wordt het.....


Uiteraard niet binnen en dus een weekje wachten, maar ik heb het er graag voor over! SPANNEND!
Bedankt om te komen kijken.
Liefs, Marijke

maandag 16 augustus 2010

gisteren was moederkesdag

Gisteren vierden we 'moederkesdag' We hadden een gezellige dag met mijn ouders en de kindjes. Samen naar de dierentuin geweest en s avonds gezellig frietjes van de frituur gegeten.
En eindelijk de zeepketting kunnen afgeven. Het was nog wat geweest om ze af te krijgen en ervoor te zorgen dat mijn mama ze niet zou zien.
Zo kwam ik na een dokterbezoek thuis. Men mama paste op de kindjes .... en de deur van het rommelkot stond open... 'Mama, ben jij hier binnen geweest?' 'Ja, Zenthe wilde graag haar tekenset'..... 'Heb jij iets bijzonders gezien...' Ze zegt van niet, maar begint wat te gniffelen... moeilijk hoor gniffelt ze nu omdat ze weet dat er een verrasing is ...Of heeft ze het wel gezien? Ik gok en hoop op het eerste. Tjah wie denkt nu dat er op een uurtje tijd één van de meisjes net iets uit het rommelkot nodig heeft...er staat bijna niets wat ze kunnen gebruiken...
De zeepketting was erg leuk om te maken. Volgende keer wil ik het eens proberen om de zeepjes zelf te maken. Deze zeepjes heb ik gewoon gekocht in een zeepwinkel en ze dan doormidden gesneden, ze waren wat te dik naar men zin.



Vrijdagavond zit Alan hier bij me aan de tafel ... op zijn laptop. Begint hij te vertellen dat hij het moeilijk vind voor men moederdagcadeau... Iets wat hij natuurlijk niet hoeft te doen, maar oh zo lief van hem. Tjah ... Ik kan niet kiezen, zegt hij. Vind je het erg als je het zelf mag gaan kiezen?
Al die geheimzinnige brabbels ...tjah wat moet je daar mee? Nee hoor ik wil gerust wel kiezen. Of ik het een problem vind dat het dan een dagje vroeger zal zijn dan de échte moederkesdag ... ach wat is een dagje ;)
En dan eindleijk laat hij een foto zien van op het www..... een naaimachine!!! Ik krijg een naaimachine. Jammer genoeg was de winkel al gesloten toen we er zaterdag aankwamen... dus ik zal nog geduld moeten hebben... een weekje of 2 of misschien zelfs 3 ...
MAAAR
lalalalaaaaaaaaaala ik krijg een naaimachine ... ik krijg een naaimachine :)

Bedankt om te komen kijken.
Liefs, Marijke

cadoosje van een tijdje geleden



Om de bongo-bon een beetje aan te kleden.
Ik had heel weinig tijd dus weinig versiering, maar toch leuk. En bijpassend bij de bon 'zoete zonde'.

Bedankt om te komen kijken.
Liefs, Marijke

dinsdag 10 augustus 2010

jeukende handjes

Ik zit hier al van 20h te wachten tot men mama Zenthe weer naar huis brengt. Mijn mama heeft de geweldige gewoonte om s avonds nog een wandeling te maken met de hond, door het bos. Mijn oudste dochter vindt dat super... ahja want dan mag ze later naar bed.
Nu wil het dat ik net vandaag had gepland om mijn cadeau voor moederdag af te werken. de bedoeling was eigenlijk dat het gisteren af zou zijn... maar eens ik goed bezig was, bleek ik geen knijpkraaltjes in huis te hebben.
En nu kan ik weer niet verder... want voor één keer werk ik beneden aan men gefrutsel en uiteraard is het niet de bedoeling dat men mama het al ziet...
Dus hier zit ik dan ... wachten... geen blijf weten met men handen en zo'n enorme zin om de zeepketting eindelijk aan elkaar te rijgen.
Wel heb ik nog eens heel veel kunnen rond kijken in blogland: wat een mooie dingen worden er gemaakt! Ben meteen van verschillende blogs weer volger geworden... Op den duur ben ik niet meer aan de knutsel ... enkel blogjes lezen ;)

Bedankt om te komen kijken.
Liefs, Marijke

zondag 8 augustus 2010

Handmade for Dario

Hier alvast foto's van de eerste werkjes die af zijn voor de verkoop ten voordele van Dario.
We hebben nog veel meer nodig, dus wil jij graag iets maken dat wij mogen verkopen? Laat het even weten!






Bedankt om te komen kijken.
Liefs, Marijke

Terug van citytrip Amsterdam

Hallo iedereen
Alan en ik zijn 3 daagjes gaan Amsterdammen en we hebben het heel leuk gehad. Jammer van de regen die vnl de tweede dag wat verstoorde, maar we hebben er het beste van gemaakt. Enkele fotootjes...








Bedankt om te komen kijken.Liefs, Marijke