maandag 16 augustus 2010

gisteren was moederkesdag

Gisteren vierden we 'moederkesdag' We hadden een gezellige dag met mijn ouders en de kindjes. Samen naar de dierentuin geweest en s avonds gezellig frietjes van de frituur gegeten.
En eindelijk de zeepketting kunnen afgeven. Het was nog wat geweest om ze af te krijgen en ervoor te zorgen dat mijn mama ze niet zou zien.
Zo kwam ik na een dokterbezoek thuis. Men mama paste op de kindjes .... en de deur van het rommelkot stond open... 'Mama, ben jij hier binnen geweest?' 'Ja, Zenthe wilde graag haar tekenset'..... 'Heb jij iets bijzonders gezien...' Ze zegt van niet, maar begint wat te gniffelen... moeilijk hoor gniffelt ze nu omdat ze weet dat er een verrasing is ...Of heeft ze het wel gezien? Ik gok en hoop op het eerste. Tjah wie denkt nu dat er op een uurtje tijd één van de meisjes net iets uit het rommelkot nodig heeft...er staat bijna niets wat ze kunnen gebruiken...
De zeepketting was erg leuk om te maken. Volgende keer wil ik het eens proberen om de zeepjes zelf te maken. Deze zeepjes heb ik gewoon gekocht in een zeepwinkel en ze dan doormidden gesneden, ze waren wat te dik naar men zin.Vrijdagavond zit Alan hier bij me aan de tafel ... op zijn laptop. Begint hij te vertellen dat hij het moeilijk vind voor men moederdagcadeau... Iets wat hij natuurlijk niet hoeft te doen, maar oh zo lief van hem. Tjah ... Ik kan niet kiezen, zegt hij. Vind je het erg als je het zelf mag gaan kiezen?
Al die geheimzinnige brabbels ...tjah wat moet je daar mee? Nee hoor ik wil gerust wel kiezen. Of ik het een problem vind dat het dan een dagje vroeger zal zijn dan de échte moederkesdag ... ach wat is een dagje ;)
En dan eindleijk laat hij een foto zien van op het www..... een naaimachine!!! Ik krijg een naaimachine. Jammer genoeg was de winkel al gesloten toen we er zaterdag aankwamen... dus ik zal nog geduld moeten hebben... een weekje of 2 of misschien zelfs 3 ...
MAAAR
lalalalaaaaaaaaaala ik krijg een naaimachine ... ik krijg een naaimachine :)

Bedankt om te komen kijken.
Liefs, Marijke

2 opmerkingen:

 1. Hallo Marijke,

  Amai dat was spannend dus met de ketting maar wat is die mooi ség!

  En wauw een naaimachine, ik heb er ook ééntje, wat lief van je man!
  Ps patronen van Christel Dekker zijn een aanrader voor poppenkleren, ze zijn zelfs voor een leek als ik super, LOL.

  Groetjes, Jaimie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel mooi die ketting, ze zal er wel blij mee geweest zijn....
  En dan die naaimachine, als je wat handig bent in patronen dan lukt het je zeker!Ik heb tot voor kort al mijn jongens hun kleren genaaid!Een super besparing al je dit kan!!!
  Heel veel liefs,enne de tijd vliegt ;-)
  Celia.

  BeantwoordenVerwijderen